INSPIRATION

FAVORITTER: JUNI

DSCN0112DSCN0113DSCN0114DSCN0116DSCN0115DSCN0118

Så detter faktisk min første månedsfavoritter – IHHHHHH…. – ej, men jeg vil i hvertfald forsøge at lave en hvermåned. Juni måned er jo næsten slut, så jeg tænkte at det var tid til en juni favoritter, den består af:

Bumbag Ukendt // Crop top New Yorker // Mascara Illegal Definition af Maybelline New York // Negelak Calvin Klein // Bog The Fault In Our Stars // Sunnies Ukendt // Blush The Body Shop // Øjenskygge Baked Eyeshadow af e.l.f // Tee Sisters Point //

De har alle sammen været brug rigtig meget denne måned, men nok mine dejlige sunnies – haha – jeg tror faktisk de er ved at falde fra hinanden, det er jo ikke så godt, heldigvis var de ret billige, da jeg købte dem på et loppemarked i Italien sidste år!

Nu vil jeg slappe lidt af i benene, da jeg har været ude og gå med mine dejlige forældre i dag, der vil også komme et indlæg senere i dag fra turen, glæd jer:) Jeg tror faktisk jeg vil læse lidt i min bog – afhængig? måske lidt ;)

XOXO Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION