FROM WEEKDAY

FAVORITE SUMMER BEAUTY PRODUCTS

DSCN1432

Min dejlige hvide neglelak fra Calvin Klein, er nået man ikke kan leve uden, især når kroppen er lækker brun!

DSCN1435

En læbepomade er et must, hvis ens læber ikke skal blive helt tørre i den stærke sol:)))

DSCN1436

Min fantastiske parfume fra Taylor Swift, der har en duft af sommer, sol er dejligt, hvis man vil dufte dejligt – den er blevet brugt meget på det sidste <3

DSCN1441

Min Maybelline New York Brow Drama fra Matas (i Medium Brown), er simpelthen en sand helt, til når min øjenbryn skal være lidt mørkere og have lidt mere fylde!!:)

DSCN1444

Min blush, er nået jeg næsten aldrig forlader huset uden;) Den gør at man får lidt mere farve på kinderne, men samtidig ser det stadig meget naturligt ud! Den er fra The Body Shop og er i farven Macaroon!

DSCN1446

En pudder, er noget man skal bruge, hvis man har taget foundation eller BB Cream på, hvis man ikke vil se helt oliet ud – så den er bliver brugt flittigt her til sommer <3 Min er fra Origins og hedder Oatmeal 16.

DSCN1447

BB Cream, er rigtig godt når solen skinner, men man stadig vil se lidt lækker ud;) Den har nemlig SPF 15 i, hvilket er ligesom at bruge solcreme! Min er fra Maybelline New York og i farven Medium.

DSCN1451

Til sidst, men ikke mindst en vandfast mascara. Selvom man skal ud og bade, så kan man godt have nogle lækre vipper, og med denne mascara kan du bade alt det du vil, uden du får sorte render under øjene!!:) – tror mig, jeg har prøvet – Den er fra Maybelline New York og hedder The Colossal Volum’ Express Waterproff:)

Dette var så mine favorit sommer skønheds produkter:))

Hvad er jeres favorit sommer skønheds produkter??

XOXO Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROM WEEKDAY