Modefavoritter | Efterårsønsker

Et klassisk efterårsoutfit

blogoutfit1I går havde vi skolefotografering, og jeg kom faktisk i tanke om, at dette nok er det sidste skolefoto jeg nogensinde får taget, da jeg ikke regner med at man på uni får taget klassebillede og portræt haha.
Jeg havde valgt ovenstående outfit, da jeg følte det var meget klassisk, og samtidig beskrev min stil meget godt – den eneste bagside var dog, at jeg, i all black, følte mig lidt som om jeg var på vej til begravelse – jeg er nemlig fan af sweatre, kjoler og simple smykker, så det passede mig jo meget godt. Og selvom outfittet var meget sort, så kan jeg nu meget godt lide det.

Sweater og kjole fra H&M / Støvler fra Vagabond / Ur fra Marc by Marc Jacobs / Halskæde fra Stine A

Følg mig på Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modefavoritter | Efterårsønsker