Bloggen fylder 2 år!

En tur på landet

1234Her i ondags tog jeg, min bror og far en smuttur op til vores ødegård i Sverige. Turen havde egentlig kun et formål, nemlig at slå græsset på vores grund inden udlejerene ankommer, men der blev heldigvis også lidt tid til afslapning, vi fik bl.a. været nede ved søen, hvor vi var meget heldige, og nåede at fange solnedgangen. Sverige har simpelthen de mest spektakulære solnedgange. Derudover havde vi årets første dukkert, og jeg fik også købt en ny hættetrøje fra Champion, som jeg snart vil vise frem på bloggen.
Jeg elsker simpelthen vores ødegård, da den lægger langt væk fra det hele, og man ikke skal tænke på andet, end hvilke spil man skal spille, og hvilke bøger man skal læse, det er dejligt med et break fra hverdagen. Jeg er jo også nærmest vokset op på vores ødegård, og her til næste år, så har min familie og to andre familier haft den i 20 år!
Har I også en ødegård/sommerhus eller et sted som I benytter til at slippe væk fra den travle hverdag?

XXXXXX

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen fylder 2 år!