8 efterårs-sneakers

En tanke om at smile

UnknownJeg nyder virkelig at skrive disse lidt mere personlige indlæg, og da jeg for nogle dage siden var på vej hjem i bussen, fik jeg en tanke om at smile. Jeg oplever hver dag, at hvis man smiler til dem man møder på sin vej, så er det er heldigvis også største delen af dem, som smiler bliver tilbage, desværre er der også bare nogen mennesker, hvor man bliver mødt med en mundvige nedad, et dårligt humør og kropssignaler der skriger: “hold dig væk fra mig“. Dette gør mig rigtig ærgerlig i mit hjerte, jeg har altid haft den indstilling (tak til mig mor) at man skal smile hele dagen, og til alle dem man møder og kender, og dette skal gøres uanset ens humør, og om man overhovedet kan lide disse mennesker eller ej.
Jeg kan lige så godt indrømme, at jeg ikke altid har succes på disse områder, nogle ganger har jeg simpelthen en lorte dag, og det er kun få personers grin der kan få mit humør op, og derfor smiler jeg ikke automatisk. Dette er min mor tværtimod mester i, selvom jeg befandt mig i vores kælder med musikken på fuldt blus, så ville jeg stadig kunne høre hendes grin, det er før det første meget højt, og derudover ufatteligt sjovt at høre på. Det er sådan en effekt min mor har på andre; hun får dem til at smile, og får altid humøret op. Dette skal jeg træne. Jeg skal smile mere, grine mere og i det hele taget ikke tænke, at små bagateller omhandler liv eller død.
Dette er ikke kun en opfordring til mig selv, men også til jer. Husk at smile til dem du møder, og nyde dagen <3

XXXXXX

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 efterårs-sneakers