Jeg har set for meget Suits...

En snefyldt valgnat

untitledPå valgnatten havde mit gymnasie arrangeret overnatning på skolen, hvor der skulle hygges og selvfølgelig følges med i dækningen af valgnatten og resultaterne. Det var desuden også natten, hvor sneen faldt, og skolen omgivelser blev dækket af et hvidt lag sne. Selvfølgelig kunne ingen modstod at nyde sneen og det blev da også til et par sneboldskampe ;)
Jeg tror vi alle blev ret overraskede og frustrerede da Trump førte (og senere vandt), hvilket I kan læse mere om i dette indlæg. Stemningen ændrede sig hurtigt, og med manglende søvn blev irritationen da også højere…

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har set for meget Suits...