Forårsvejr

En lille opdatering

large-4

[Billedet er fundet på weheartit.com]

Håber I alle nyder påskeferien? Som det ofte er i min familie, har vi altid planer – jeg elsker min familie, og er også et rigtigt familiemenneske, men jeg kunne godt have brugt nogle flere dage i sengen, i stedet for hele tiden at være på “the run”. Vi startede ferien ud med fire dage i Bonn, Tyskland, da det er der min faster bor. Dagen efter vi fløj hjem fra Bonn, og drog vi videre til vores ødegård i Sverige, hvor vi var til i går.
Lige nu lægger jeg i min seng, har dynen oppe til ørene, spiser nogle rabarber bolcher og lytter til playlisten “acoustic covers“ på Spotify.

Min krop har det for tiden med at være rigtig følsom, og træt. Dette har taget utrolig meget på min ‘mentale’ energi, og har gjort, at uanset hvor længe jeg sover, så er jeg hele tiden træt, og har ondt diverse steder på kroppen. Jeg ved, at dette kan hjælpes, ved at træne, men som mange af jer sikkert har oplevet, er det ikke altid lige nemt at komme igang.
Skolen, har ikke ligefrem hjulpet, lektierne har heldigvis ikke været slemme, men de har alligevel taget hårdt på min energi. Derudover har angsten, som jeg har skrevet, at jeg ikke vil komme nærmere på i den nære fremtid, ikke hjulpet – det har alt i alt været nogle hårde uger, men jeg regner stærkt med, at komme tilbage i kampen!
Jeg undskylder for den negative stemning her til sidst, men nogle gange er det bare befriende, at få skrevet sine tanker ned.

XXXXXX

Follow me on Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsvejr