09.10.16

En genfundet kærlighed for Yves Saint Laurent

untitledBomulds og uld sweaterLædertaske – Turtleneck sweaterSkuldertaske

Som overskriften meget ligestil siger, så har jeg altså genfundet min kærlighed for YSL. Designermærket har altid været en personlig favorit, især deres elegante og klassiske tasker har gjort indtryk på mig, men jeg synes dog, at deres kollektioner på et tidspunkt bare ikke var interessante, og jeg har derfor lidt glemt mærket. Dette har de dog bestemt rettet op på, for hvor blev jeg dog glad, da jeg her forleden læste en artikel om YSL taskerne. Som i hvert fald fangede mig, da jeg herefter brugte flere timer på at scanne diverse amerikanske hjemmesider igennem, for at finde præcis de tasker jeg drømmer om.
Ovenstående collage, viser fire items om jeg godt kunne bruge her i efterårsmånederne, især skuldertasken er en favorit, som tror ville være perfekt året rundt <3

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

09.10.16