Et forsinket postkort fra Sydfrankrig pt. 2

En fornyet kærlighed til nederdele!

UnknownUnknown2Strik/Bruuns Bazaar – Nederdel/Minus – Taske/Markberg – Støvler/Vagabond – Ur/Casio

Jeg kan nærmest ikke huske sidste gang jeg var ude at tage outfitbilleder. Dette kunne også mærkes ved, at jeg simpelthen følte mig som en nybegynder omkring mit kamera, hvilket jeg bestemt ikke er ;). Jeg fik dog lokket min mor med ud at skyde disse billeder. Uldstrikken er fra Bruuns Bazaar, og er en favorit i min garderobe, den er dog stadig rimelig varm med det vejr vi oplever fortiden – forresten hvorfor kommer mit savende efterår…?. Denne gang havde jeg valgt at style strikken med en nederdel der, selvom det ikke bliver vist på disse billeder, har to forlommer. Jeg har i en periode ikke været særlig vild med nederdele, men min kærlighed til dem begynder så småt at vende tilbage.
I morgen samler vi hele familien til min lillebrors fødselsdag, hvilket betyder at min lørdag går med at hjælpe til i huset. Jeg har dog lige bagt kanelsnegle, så hele huset dufter af jul mmhhhhh <3

XXXXXX

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

2 kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et forsinket postkort fra Sydfrankrig pt. 2