En snefyldt valgnat

En blandet omgang

untitledMidtvejs inde i skoleugen er følelserne blandede; på den ene side er jeg glad og fuld af energi, og på den anden side ved jeg, at skolen venter igen i morgen sammen med afleveringerne. Jeg er dog heldigvis blevet bedre til at minde mig selv om hvor heldig jeg egentlig er, og hvor meget jeg burde sætte pris på det jeg har og får. Derfor glæder jeg mig, selvom jeg er træt og udmattet, til endnu en skoledag i morgen. Uanset om jeg hellere ville være kvinden øverst til højre i collagen … ;)

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snefyldt valgnat