Min sommerferie pt. 2

Drømmekøb | Mulberry Amberley taske

blog2

Jeg har i flere år været Mulberry fan, og fascineret af mærkets elegance, identitet og selvfølgelig deres stilsikre og klassiske tasker. Derfor virker det ikke udsædvaneligt, at flere af mine drømmetasker kommer fra Mulberry. Jeg opdagede faktisk først denne ovenstående skønhed på Niomi Smarts Instagram, og straks var jeg hooked. Jeg ledte og ledte efter modellen, og endelig så fandt jeg Amberley modellen.
Det er simpelthen den smukkeste taske jeg længe har set. Men jeg tror også min obsession startede da Niomi havde tasken på til Wimbledon, og derfor bare lignede en royal.

Hvis nogen skulle være interesserede i tasken, så koster den $1.425 (omkring 9.000 dkk) og kan købes her i sort og her i clay.

Følg mig på Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min sommerferie pt. 2