Bare kald mig en brilleabe

Det perfekte sæt!

coordblog1. By Malene Birger taske / 2. Vero Moda top / 3. Vero Moda nederdel

Jeg har i længere tid ledt efter det perfekte sæt (eller co-ord), og nu tror jeg endelig, at jeg har fundet det. Det ovenstående sæt er fra Vero Moda, men forhandles på ASOS, hvilket selvfølgelig ikke kunne være meget bedre, da ASOS aldrig skuffer mig. Jeg er helt forelsket i de ruffles der er på både nederdelen og toppen, og tænker også det kunne være et lækkert 18 års outfit (jeg fylder nemlig 18 om under en måned nu!!). By Malene Birger tasken ville være med til at give sættet en ekstra detalje, hvilket et hvert outfit altid har brug for ;)
Hvad synes I om sættet?

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare kald mig en brilleabe