Lad os bestille take away!

Det perfekte efterårsoutfit

blogoutfitNederdel/BenettonStriktrøje/mbyMHalskæde/Anni LuHæle/Mango

Dette outfit er nok et af mine favoritter (hvis ikke mit favorit outfit), jeg elsker det stilede og elegante, samtidig med et af mine yndlings elementer stadig er der, nemlig striktrøjen. Jeg vil dog lige påpege at hælene nok ikke kan bruges på en rigtig dansk efterårsdag, men mere til et lidt finere arrangement – synes dog stadig de vil tilføje et ekstra pust til outfittet. Det er med sådan et outfit at jeg føler mig mest tilpas (nok hvor hælene er skiftet ud med sneakers), og hvis du spørger mine nærmeste, så er jeg sikker på, at de vil sige, at dette outfit er et typisk Julie outfit ;)

XXXXXX

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os bestille take away!