Hvisk creations

Design dit eget hæfte eller katalog!

befunky-design1

Jeg har altid været fan af at kunne personliggøre mine ting, herunder tøj, gaver og især notesbøger. For mig gør det det hele mere specielt, og ikke så mainstream. Det er nok også en af grundene til at jeg elsker moodboards.
Denne gang skal det handle om muligheden for at kunne designe sit helt eget hæfte, katalog, designguide eller firmaprofil hos Lavpristrykkeriet.dk. På deres hjemmeside kan man designe sine egne hæfter og det kan gør ikke noget, hvis ens produkt ikke er til den største virksomhed – de vil nemlig hjælpe til uanset om opgaven er stor eller lille: “Vi går til enhver opgave, stor som lille, med ildhu og ambition, og bestræber os altid på at levere et slutprodukt der lever op til alle forventninger“.
Herunder kan man bestille hæfterne i enten A4 eller A5, man kan få alt fra 100-3.000 antal samt 8-60 sider. Dette gør det muligt at vælge præcis hvad man selv ønsker. Desuden vil man få siderne printet i silk papir hvis man bestiller sit hæfte i farver og preprint papir hvis man bestiller i sort/hvid.
Hjemmesiden giver dig rig mulighed for at for eksempel at skabe dit helt eget personlige månedlige nyhedsbrev i din virksomhed eller opbygge et specialiseret katalog som kan fremvise virksomhedens værdier, samt vise at der er styr på kvaliteten.
Der er altså gode muligheder for at starte ud hos Lavpristrykkeriet.dk, hvis man drømmer om enten at lave sin egen designguide eller sit eget katalog.

Indlægget er lavet i samarbejde med Lavpristrykkeriet.dk. Alle holdninger er mine egne.

Følg mig på Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvisk creations