Det perfekte sæt!

Min nye frakke

cameljakke1cameljakke3cameljakke4cameljakke5cameljakke2Selvom denne jakke trofast har siddet på mine skuldre i længere tid, kom jeg i tanke om, at jeg endnu ikke har fået vist den her på bloggen. Jeg havde i flere måneder debateret med min selv (og mine veninder) om jeg virkelig skulle købe denne jakke, ikke på grund af prisen, da den er særdeles billig, men mere på grund af farven, da de fleste jakker er sorte eller i de mørkere toner, hvor denne jakke er ret lys og camel-farvet, hvilket om vinteren kan få min hudfarve til at blive ret hvid, men jeg gjorde det, og har også været tilfreds med mit køb. Jeg købte jakken på ASOS, og så vidt jeg husker kostede den kun 350 kr!! Den er dog i øjeblikket udsolgt, men jeg kunne forestille mig, at den snart er på lager igen.
I de forrige uger har mit overskud været på minus, hvilket har betydet, at jeg 24/7 har følt mig træt og udmattet – jeg føler mig stadig ikke på toppen, men kan langsomt fornemme, at jeg har mere overskud til bloggen og de ikke skolerelaterede ting i hverdagen <3

First & I jakke / Esprit nederdel / H&M sweater / Casio ur / PICO ring / Vagabond støvler / Hvisk halskæde

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det perfekte sæt!