Drømmekøb | Mulberry Amberley taske

De perfekte citybikes for københavnere

citybikessponsblog2Som de fleste andre københavnere, så ejer jeg da også en cykel, og som så mange andre københavnere så står min cykel pænt derhjemme og samler støv – sagen er nemlig den, at min cykel ikke bliver brugt (særlig meget). Da jeg var yngre, og helt indtil niende klasse, cyklede jeg en del, især fordi de fleste af mine venner ikke boede længere væk end 3 kilometer. Dette er dog ikke sagen længere. Nu går jeg i skole på Frederiksberg, og mine tætteste venner bor ikke tæt nok på til det er det værd at cykle. Jeg er derfor blevet stor fan af offentlig transport. Jeg har dog fundet ud af, at det at tage det offentlige hver dag har nogle effekter, for det første så er det rimelig dyrt (nu har jeg selvfølgelig Ungdomskort), og for det andet så hjælper det ikke ligefrem på konditionen. Derfor er jeg i færd med at motivere mig til at cykle noget mere – jeg regner slet ikke med at cykle hver dag til skole, men sætter i stedet små mål, som at cykle ud at handle ind eller bare en eftermiddagstyr.
Jeg har i den forbindelse samlet tre utrolig lækre citybikes på www.bikester.dk fra mærkerne Ortler (den sorte og røde) og Kalkhoff (den lyserøde). Jeg har i øjeblikket ikke selv behov for en ny cykel, men drømmer da stadig om en dag, at køre rundt på Frederiksberg i en sød sommerkjole og på en rød cykel.
De ovanstående cykler lægger i prisklassen 2495 dkk – 4.099 dkk, hvilket jeg ærligt ikke synes er særlig urimelig, specielt når man tænker på, at man vil bruge cyklen til den simpelthen ikke kan mere. Jeg ser det som en voksen investering, der på et eller andet tidspunkt skal laves.

Indlægget er lavet i samarbejde med bikester.dk. Alle holdninger er mine egne.

Følg mig på Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmekøb | Mulberry Amberley taske