Tjekkiet studierejse // 1.g

Dagens (sommer) ønsker

drømmeoutfitblogBluse/Y.A.SRing/Carré JewelleryPung/Comme des GarçonsBronzer/SephoraBukser/Y.A.SSolbriller/Whistles

Selvom den danske sommer ikke viser sin bedste side frem i øjeblikket, så kan man jo stadig tænke tilbage på de få uger, hvor vejret gjorde det muligt at skippe jakken og de lukkede sko. Disse dage bliver derfor brugt på at forberede mig til min sidste årsprøve – og så er der for alvor dømt sommerferie! Ellers har jeg spist middag med nogle skønne veninder og nydt at kunne sove længe ;)
Ovenstående outfit kunne jeg i den grad godt iføre mig på en varm sommerdag – især solbrillerne, pungen og blusen er favoritter!

XXXXXX

Følg mig på Bloglovin’
Følg mig på hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjekkiet studierejse // 1.g