Denim on denim

Dagens ønsker

iwouldliketowearSkjorte/BethnalsHalskæde/Pico – Taske/TopshopBukser/ASOSSneakers/New Balance

I dag ville jeg med glæde iføre mig ovenstående outfit. For mig skriger det en afslappende dag, hvor man sagtens både kan være stilet og have det behageligt. Jeg har længe kigget på både skjorten og halskæden, mens de tre andre items er blevet nye tilføjelser på min (efterhånden) lange ønskeliste.
Denne helligdag bliver rimelig afslappet, dog med nogle afleveringer og oprydning på mit værelse. Til bloggen har jeg også en lang liste med indlæg jeg gerne vil (og skal) have lavet, bl.a. billeder fra min studietur, et par outfits, nogle mere personlige indlæg og nogle billeder af min nye og korte hår!
Håber I alle har en skøn mandag <3

XXXXXX

Follow me on Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denim on denim