LITTLE BLACK DRESS

CUTE, COMFY AND CLASSY

DSCN3068DSCN3078DSCN3065DSCN3080DSCN3082DSCN3085DSCN3086FSCN3110

Sweater H&M // Dress Vila // Boots Duffy // Jacket H&M // Watch Skagen Denmark //

Hej piger
Som overskriften antyder, så var dagens outfit de tre c’er: cute, comfy and classy – hihi. Jeg er blevet ret vild med at bruge min sorte kjole med en lækker sweater ovenover, så det faktisk ligner en nederdel. Synes det tilføjer et eller andet cool <3
Selvfølgelig så skulle jeg da også have min fantastiske jakke på (har seriøst haft den på overalt siden jeg købte den), min mor syede faktisk en ekstra knap på, oppe ved halsen, så den blev lidt varmere, når jeg skal cykle til skole om morgenen <3

I dag har det bare stået på lektier, og skal nok også igang igen om lidt…. *abe der holder sig for øjnene*. I morgen skal jeg så på arbejde, men heldigvis så har vi allerede fri klokken 1, da lærerne skal på et eller andet kursus – yesssssss <3
I mandags var jeg på Strøget med Victoria, og jeg fik da også lige købt nogle lækre sager, jeg skal nok lave et indlæg, skal bare finde ud af hvordan jeg vil præsentere mine nye køb :)
Hvad synes i om outfittet?

English // My outfit today was cute, comfy and classy, I love that combination. I love using my dress as a skirt, with a cute sweater over <3. Of course I also had to have my beautiful jacket over, it just completes the hole outfit :).
Today all I had to do was homework *monkey with hands over his eyes* and i’m still not done yet :(( Tomorrow i’m going to work, but we’re already getting off school at 1, so thats amazing <3 I brought some new stuff at Strøget, and I think i’m gonna show you that tomorrow, but only if i have time <3.
What do you think of the outfit?

// Julie

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LITTLE BLACK DRESS