Dagens (sommer) ønsker

Cocktails på Papirøen

cocktailspapirøenDagen hvor jeg var oppe i min sidste årsprøve, tog to veninder, og jeg ud på Papirøen for at fejre, at vi nu officielt var/er færdige med 1.g!! Det er lidt surrealistisk allerede at have været igennem det første år, og vide at der nu kun er 2 år tilbage før man skal ud i ‘den virkelige verden’. Jeg valgte en strawberry mojito, og mine veninder valgte en helt almindelig en – jeg vil dog anbefale at købe den almindelige – derudover spiste vi også lidt mad ved siden af. Jeg var positiv overrasket over Papirøen – både koncepten og priserne – og regner stærkt med at vende tilbage. Dog tror jeg, at vi var heldige, at der ikke var proppet med mennesker, da vi var derinde ved 11-tiden, og folk begyndte allerede på det tidspunkt at dukke op.
Vi hyggede os rigtigt – med lækre drinks og masser af grin.
Kunne I egentlig tænke jer, at jeg lavede et indlæg om min oplevelse af at gå i 1.g?

XXXXXX

Følg mig på Bloglovin’, Instagram og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens (sommer) ønsker