D I N N E R

CHRISTMAS OUTFIT IDEAS

foto 1

 

Hej piger
I denne omgang får i lige 4 lækre jule outfits ^^^^^^^^^ <3
Jeg ved godt, at der er kjoler til alle de forskellige outfits, men jeg elsker seriøst kjoler i julen, derfor kunne jeg desværre ikke gøre andet, end at finde 4 flotte kjoler, som man virkelig ikke burde leve uden, især ikke i juletiden ;))))

Jeg er helt vild med outfitttet helt nede i højre hjørne, og det er nok specielt kjolen jeg har mine øjne på <3 Tror måske den kommer hjem til mig, men jeg tror ikke, at min pengepung er helt enig. Faktisk så har jeg allerede købt min (måske) julekjole (I så den i det HER INDLÆG), men jeg er stadig lidt usikker på, om jeg skal finde en anden en, det eneste der holder mig tilbage, er at jeg skal finde på noget til nytårsaften – stressssss ://

FIND MIN POLYVORE LIGE HER !!!

Hvilket et af de 4 outfits er jeres yndlings?

// Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

D I N N E R