PROM 2015

CHLOÉ SMALL FAYE FLAP BAG

chloebagHej søde piger,
jeg har for nylig spotted denne lækre sag fra Chloé. Den er med i deres nye kollektion, og jeg er allerede helt vild med den! Tasken er for mig, meget hverdagsagtig, men stadig rigtig fin, da den er i læder og har den der ring til at lukke med.
Hvis jeg lige havde de der 6000 kr til overs, så skulle de helt sikkert gå til denne taske, men lets be real, det får jeg nok ikke i den nærmeste fremtid….
Jeg føler at denne taske, kan styles med stort set alt fra sorte kjoler, denim til sweatpants – hahah, ja, jeg er vist lidt in love;)

English // I recently spotted this fabulous thing from Chloé. It’s in their new collection, and I’m already absolutely in love! The bag is for me, very everyday-ish, but still really nice as it is in leather and have that ring to close with.
If I just had 6000 dkk to spare, then they should definitely go to this bag, but lets be real, I will not have that kind of money to space in the near future ….
I feel that this bag can be styled with absolutely everything from black dresses, denim and sweatpants – hahah, yes, I am a little in love;)

XXXXXX

Follow me on Bloglovin’

6 kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PROM 2015