SUNGLASSES IN AUTUMN

CAMEL CAMEL CAMEL

camelitems

KAPPESWEATER – KJOLENEDERDELÆRMELØS FRAKKE

Når efteråret kommer, så kommer de flotteste farver også frem, heriblandt farven ‘camel’. Da jeg skulle skrive dette indlæg, var jeg rimelig i tvivl, om hvordan jeg skulle beskrive denne ret lyse-brunlige farve på dansk, og kom frem til den (nok ret simple) konklusion, at det kan man simpelthen ikke. Farven er bare camel, og ikke brun, tan eller andet i den stil. Camel er en farve, som jeg synes er efterårets farve, den er ikke for mørk, og heller ikke for lys, den kan bruges i stort set et hvert outfit, og så er det farve, som jeg i hvert fald forbinder meget med en god regnvejrsdag, hvor man kan ligge indenfor under dynen, mens man ser afsnit af nogle serier, drikker te og bare slapper helt af.
De ovenstående items er nogle, som jeg i lang tid har kigget meget på, og som jeg føler, kan sættes sammen til mange forskellige outfits. Især kjolen og sweateren er nogle items som jeg sagtens kunne købe hjem.

XXXXXX

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNGLASSES IN AUTUMN