STELLA MCCARTNEY x ADIDAS

BY THE WATER – OUTFIT

DSCN3934DSCN3948DSCN3937Hej søde piger
I dag tog Victoria og jeg ud til vandet, hvor vi fik skudt nogle outfit billeder – det blæste helt vildt, så det blev kun til disse to billeder, som jeg var tilfreds med <3.
Mit outfit var i dag meget afslappet og løst – sweateren har jeg tyvstjålet fra min søde mor, og hvor er den dog lækker at have på + så er jeg jo en nederdel-pige, derfor skulle jeg selvfølgelig have en nederdel under ;))

Hvad synes I om outfittet?? Hvis I har ønsker til indlæg, så kommer i bare med dem.

Sweater Monki // Skirt Topshop // Sneakers Adidas // Watch Skagen Denmark //

English // This was my outfit today <3. It was so cold and windy, but we still got out and shot some pics for you guys <3. What do you think of the outfit?? If you have any wishes for some posts, then just write them to me.

x Julie

3 kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STELLA MCCARTNEY x ADIDAS