De perfekte citybikes for københavnere

Brug for en forandring!

1haircutSelvom forandringen ikke var drastisk eller spontan, så er der stadig noget befriende ved at blive klippet. Mit hår var efterhånden blevet langt nok til at det føltes tungt og kedeligt, og jeg derfor fik jeg hurtigt bestilt en tid hos min frisør, hvor jeg da også fik klippet en del centimeter af. Selvom jeg elsker det korte og lette, så savner jeg alligevel mit lange hår, især når det skal krølles eller jeg skal lave knold haha ;)

Dette var i hvert fald bare en lille opdate fra mig, og nu vil jeg vende tilbage til oprydningen, hvor jeg i øjeblikket skal til at sortere mit tøj – det kommer nok til at tage hele dagen …

Følg mig på Bloglovin’

2 kommentarer

  • Frederikke

    Ej det ser super godt ud til dig, med det kortere hår :))

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De perfekte citybikes for københavnere