Husk at forkæle dig selv!

Brooklyn Bridge og en kærlighed til striber

blog6blog7Her er det eneste og meget forsinkede outfit fra min tur til New York, som blev taget på Brooklyn Bridge, hvilket helt sikkert er et sted jeg skal besøge igen. Broen og udsigten er simpelthen så smuk, at det næsten er umuligt ikke at blive helt glad i låget. Outfittet bestod af en min yndlings langærmede stribede bluse fra Weekday, en skuldertaske fra Markberg samt min nye nederdel fra ASOS. Jeg elsker striber, og jeg fik da også købt mig en (eller flere ;)) stribede items på turen. Det sjove er, at da mine veninder kender til min store kærlighed til striber, så kan de meget hurtigt spotte når jeg går i “stripe-mode”, og derfor får jeg aldrig købt alle de stribede items jeg drømmer om haha.
Grunden til, at dette er det eneste outfit jeg oploader fra New York turen er, at stort set alle mine outfits bestod af de samme items, og det derfor kun vil være placeringen der ændrer sig.

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk at forkæle dig selv!