“It's too cold outside for angels to fly”

B&O BeoPlay H6

b&oJeg har siden af disse skønheder kom ud, haft dem i kikkerten, og de vil helt sikkert blive der i længere tid. Jeg er så vild med designet og modellen, der for mig, der normalt ALDRIG ville gå med sådanne hovedtelefoner, får helt lyst til at spendere de omkring 3000 kr som de koster – men det bliver ikke lige foreløbigt. Jeg kan i hvert fald ikke helt bestemme mig for en farve, hvis jeg nu skulle vælge at bruge pengene en dag… Vil nok gå med det lyse læder, så mine outfits ikke kun er sort på sort ;)
Modellen hedder forresten BeoPlay H6, og kan købes inde på deres hjemmeside, HER.

Apropos så er dette faktisk mit nummer 300 indlæg her på bloggen – vildt så hurtigt det går – så endnu en gang tak for de søde kommentarer I skriver, de varmer altid <3

XXXXXX

follow me on Bloglovin’

2 kommentarer

 • Pernille Holst

  Hej! Jeg har et spørgsmål til din ask me, hvis du lavede sådan en :)
  Fester og drikker du meget, og hvordan er dit sociale liv udover skolen?
  Lækker blog, og god inspiration hver eneste gang man klikker ind :)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Bernholm

   Tusind tak for den søde besked – jeg har ikke helt besluttet mig for en aks me endnu, da jeg ikke har så mange spørgsmål, men hvis du har flere så skriv dem bare <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

“It's too cold outside for angels to fly”