Klassiske vitrineskabe fra Lindebjerg Design

Bloggen fylder 3 år!!

blog3aarI dag fylder bloggen år, mere præcist 3 år!! Det synes jeg ærlig talt er rimelig underligt at tænke på.. Jeg startede bloggen i sommeren 2014, og var, på det tidspunkt, ret uklar i hvad bloggen skulle handle om. Jeg vidste bare, at jeg skulle teste mig selv, og se om jeg kan lide at skrive, da drømmen jo er at blive journalist, og her, efter tre år, så kan jeg fastslå, at drømmen stadig er lige så levende som dengang. Desværre har gymnasiet, og livet valgt at tage overhånd, så bloggen har stået tom, og jeg har slet ikke haft tiden og overskuddet til at kunne tænke på bloggen. Dette kommer højt sandsynligt også til at ske i 3.g, men jeg vil gøre mit bedste for at holde bloggen i live. Men hvis der bliver lidt stille, så kan I altid smutte over på min Instagram (@juliebernholm), hvor jeg tit opdaterer ;)

Det er lidt et tilfælde, at jeg overhovedet opdagede at bloggen fyldte 3 år i dag, men jeg har det meste af dagen siddet og ordnet bloggens design, da jeg fra i dag af, har valgt at blive PLUS blogger hos Bloggers Delight. Det er noget jeg længe har villet gøre, men jeg ville gerne have tiden til at fordybe mig i designet, hvilket er det jeg har gjort i dag <3. Jeg er indtil videre meget tilfreds med hvordan det ser ud – selvfølgelig er der stadig småting som jeg ikke har fikset endnu, men overall så er jeg glad.
Der kommer forresten snart indlæg ud om min sommerferie, så glæd jer til at høre om det <3

Følg mig på Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassiske vitrineskabe fra Lindebjerg Design