Cocktails på Papirøen

Bloggen fylder 2 år!

blog2årI dag fylder bloggen 2 år! – det er helt vildt hvor hurtigt tiden er gået, og jeg takker jer mange gange for at læse med, og for at være med til at give mig nogle skønne muligheder <3. Bloggens fødselsdag skal selvfølgelig fejres, og dette gøres i denne omgang med 7 facts om mig.

1. Jeg sover nærmest altid med strømper på fødderne, helst hyggestrømper – dette er også tilfældet selvom temperaturen rammer de 25 grader. 2. Jeg er klart et karrieremenneske, og i mit hoved er min fremtid allerede planlagt til punkt og prikke. 3. Jeg kan ikke klare at se nogen form for gyser- eller splatterfilm, alligevel elsker jeg stort set alle krimiserier (helst amerikanske). 4. Jeg elsker spil, både kortspil, brætspil og andre form for lege. Dette passer dog ikke så godt sammen med at jeg er et konkurrencemenneske med et stort K. 5. Jeg er temmelig dårlig til at lave mad, og har altid brug for at se flere videoer og opskrifter, før jeg tør gå i gang – dog elsker jeg at bage. 6. Jeg morgen når jeg vågner, er det første jeg gør at tjekke Snapchat, Instagram og diverse nyhedsapps, så er jeg nemlig opdateret på alle fronter. 7. Jeg er ekstremt glemsom, og derfor har jeg både en kalender og en ‘to do’ app, som bliver tjekket hele tiden i løbet af en dag.

Endnu en gang tak fordi I stadig læser med <3

XXXXXX

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cocktails på Papirøen