ANMELDELSE: NIVEA REFRESHING FACIAL CLEANSING WIPES

BLACK ON BLACK

tumblr_ncpzfej3vB1s4dm65o1_500

 

Hej søde piger!
Dette outfit kunne jeg godt hoppe i en dag (nok ikke i dag, da jeg syg derhjemme – øv bøv….).
Jeg elsker at det er meget sort – jeg elsker sort – men stadigvæk har de røde på kjolen – og omg kjolen, den er jo det smukkeste ever, det synes jeg i hvert fald, min mor var ikke så enig – haha. Halskæden er det “eneste” jeg mangler lige nu, og gud hvor måtte den godt hænge rundt om min hals!
Jeg kunne simpelthen ikke bestemme mig for hvilken en af jakkerne/cardiganerne jeg bedst kunne lide, så i får bare dem begge at se – hihi – hvilken en er jeres favorit? <3. Skoene er nogle jeg overvejer at købe her til vinter, men jeg skal lige tjekke om min pung er enig “smiley med tænksomt udtryk”. Jeg kunne godt bruge nogle hovedtelefoner, men jeg tror aldrig jeg kommer til at købe nogle ;) and last but not least: The Backpack, wow altså wow, hvor er denne rygsæk altså bare lækker, det kan godt være at jeg vælger at købe en lidt billigere en af slagsen, men alligevel wow (!!!).

I kan finde min Polyvore lige HER.

Hvad synes i om outfittet, og kunne i godt hoppe i det ligesom mig?

// Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANMELDELSE: NIVEA REFRESHING FACIAL CLEANSING WIPES