CHRISTMAS OUTFIT IDEAS

BLACK FRIDAY SHOPPING #1

DSCN3215 DSCN3216 DSCN3220 DSCN3224

Hej søde piger
I går var det, som mange af jer nok ved, BLACK FRIDAY, hvilket betød masser af lækre tilbud, stor shopping og en kæmpe mængde mennesker overalt (og jeg mener OVERALT) <3.
Jeg elsker virkelig, at vi tager nogle, af de gode amerikanske traditioner til os her i Danmark, og Black Friday er da ingen undtagelse – hihi :). Som det store shoppe menneske jeg er, så kunne jeg da ikke lade være med at bruge denne gode dag på masser af shopping <3. Ovenstående ser I de første to køb jeg gjorde mig, det var på et outlet i en by jeg ikke kan huske hvad hedder …..

Det første var denne lækre parfume MINAJESTY fra Nicki Minaj, i 50 ml :) Duften er så lækker, at den er svær at beskrive, den er lidt sød, men ikke for sød, og så er den heller ikke for kraftig i duften! Parfume flasken, som forstiller Nicki hende selv, er virkelig pæn og det gør at flasken ikke bare er kedelig og grim + så er æsken altså også rigtig sød, og på bagsiden er der et billede af Nicki.

Det andet jeg købte, var denne neglelak fra Essie (mit favorit mærke, når det kommer til neglelak). Farven hedder ‘the lace is on’ og det er en rigtig pæn lilla/pink agtig farve, med glimmer i. Jeg forestiller mig, at have den på til nytårsaften eller juleaften, har ikke helt besluttet mig endnu – nogle forslag?
Jeg er blevet hel vild med farven, selvom glimmer ikke altid er mig – men måske begynder det at blive det !

Når, men det blev da også lige et lang indlæg, håber ikke det blev for meget :) Resten af mine køb, kommer nok ind på bloggen, i morgen eller i overmorgen <3

Har I også været ude og på Black Friday amok?

// Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS OUTFIT IDEAS