BLACK FRIDAY SHOPPING #1

BLACK FRIDAY #2

DSCN3231DSCN3240DSCN3241DSCN3245DSCN3251DSCN3250DSCN3257DSCN3255

Hej piger
Her er så den sidste omgang Black Friday shopping <3. Jeg var i Fields med min veninde Stine og mine forældre. Det var rigtig hyggeligt, også selvom der var mange mennesker. Vi fik set lidt af hvert, spist aftensmad på under et kvarter (dumme ventetid) og i det hele taget bare oplevet den dejlige stemning der er, når folk skynder sig rundt og har det sjovt ! Nu til det jeg købte ——->>>

Det første jeg købte var en læbestift fra Sephora’s eget mærke, i farven Sephora Rouge. Farven er en meget lys lyserød, som også er lidt nude. Læbestiften dufter faktisk lidt sødt, hvilket jeg personligt rigtig godt kan lide <3. Er ret vild med denne løbestift, og jeg synes I alle skulle et smut i Sephora, for at kigge på læbestifter. Den kostede 85 kr.
Det andet jeg købte var en ansigtsmaske fra Sephora. Den skulle være meget god imod huden, men jeg må altså indrømme, at det var lidt af et sats at købe den, da jeg ikke kender til masken og så var det et sidste-øjebliks-køb (det er det der sker når man står i kø). Glæder mig nu alligevel til at prøve den. Den kostede 30 kr.
Det trejde jeg købte var en sort crop top ala bluse fra H&M. Jeg er ret vild med detaljen henne ved halsen og også bare at den har lynlås hele vejen ned af ryggen. Helt ærligt så overvejer jeg at bytte den, til størrelsen større, men nu må vi se :). Den kostede 200 kr.
Det sidste jeg købte var en sweater fra H&M. OG GUD hvor er den dog lækker, har haft den på hele dagen i dag, og jeg har virkelig ikke lyst til at tage den af. Stoffet er så blødt, at det ligeså godt kunne være en pude. Er helt vildt forelsket i den <3. Den kostede 179 kr.

Det var så alle mine køb på Black Friday. Alt i alt så er jeg glad for mine køb, havde dog regnet med, at jeg ville købe lidt mere, men var ret skuffet over de tilbud der var :(.

Kan I lide disse slags indlæg, eller vil I hellere have noget andet?

PS. Glædelig første advent alle sammen <3

// Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY SHOPPING #1