Velkommen 2017!

Bare kald mig en brilleabe

brillercrosseyesblogDet er efterhånden ved at være et par års tid siden jeg fik mine læsebriller. Jeg var utrolig meget imod at få briller, da jeg ikke syntes det klædte mig, men da jeg i slutningen af niende klasse hele tiden fik hovedpine efter en lang skoledag, betød mine modsigelser ikke så meget hos mine forældre. Efter jeg fik briller er min hovedpine nede på et minimum, og jeg bliver endda stadig overrasket hver gang jeg tager mine briller på, og jeg faktisk kan se det jeg læser klart. Disse positive sider ved mine briller, har efterhånden betydet at jeg har lært at elske mine briller.
Jeg vil lavet en synstest og bestilt briller hos min lokale optiker, men hvor ville jeg dog ønske, at jeg havde fået briller hos en landsdækkende optiker som Crosseyes. Jeg har nemlig ingen anden viden om mit syn end, at jeg er nærsynet, desuden ville jeg ønske, at jeg der havde været et større udvalg af kvalitetsbriller, ikke, at jeg ikke er glad for mine nuværende, men hvis udvalget havde været som det er hos Crosseyes, så havde jeg forhåbentlig valgt nogle, som ville være mere holdbare end dem jeg har lige nu.
I forhold til brillens look, er jeg fan af oversize briller, altså briller der ikke kun lige omringer øjnene, men som også helst når op til øjenbrynene. De tre ovenstående briller jeg har valgt ud har alle det her oversize look, dog er de stadig meget forskellige. Den øverste brille minder meget om mine nuværende briller, hvilket forklarer hvorfor jeg hurtigt faldt for dem, mens den nederste brille er den form jeg regner med at gå efter når jeg snart skal investere i et par nye briller. Jeg kunne dog godt overveje at koble farven/mønstret fra den midterste brille sammen med formen fra den nederste brille – hvad tænker I om den ide?

Indlægget er lavet i samarbejde med crosseyes.com. Alle holdninger er mine egne.

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen 2017!