NEW YEAR, NEW RESOLUTIONS

B/W STRIPES

23bluse/Monki, kjole/Vila, halskæde/Pernille Corydon, ringe/Prag, Jane Kønig, Pieces

Et outfit jeg er rigtig glad for, er når en bluse eller sweater bliver taget ud over en kjole (helst en sort en). Det er utrolig behageligt, men samtidig også meget smart – og selvfølgelig så skaber det jo to outfits i en, hvis man fx har en lækker jakke med sig :)
Denne uge har været stresset, men spændende, derfor har der ikke været så mange indlæg – jeg har nemlig været til flere frivillige studiecafeer på mit gymnasie, det har gjort, at jeg først har været hjemme klokken 5 halv 6 hver dag, og i går klokken halv 9… På lørdag skal jeg sikkert på Louisiana hvilket jeg glæder mig meget til. Hvad synes I om outfittet?

XXXXXX

follow me on bloglovin’

2 kommentarer

 • Julie Ring

  Lækker blog, og skøn stil… Kan du ikke lige stemningsbilleder ud fra nogle fester eller bare din hverdag på dit gymnasie, og bare dit normale liv? Ville også elske en “ask me”!! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Bernholm

   Tusind tusind tak for den søde besked. Det vil jeg helt sikkert tænke over, har også overvejet en ask me, men det kommer jo an på om du/I har nogle spørgsmål :)
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YEAR, NEW RESOLUTIONS