Rosemunde skuldertaske

Atten års fødselsdagsgaver

blogfoedsgaver2blogfoedsgaver1Da jeg jo som sagt fyldte 18 år den 16. februar, fik jeg da et par gaver jeg tænkte var passende at vise herinde. Men eftersom en stor del af mine gaver fra penge (bl.a. til min kommende New York tur), så har jeg valgt kun at vise tre af mine gaver. Ovenstående ses et ur fra Marc by Marc Jacobs ur, et ur jeg sammen med min mor blev helt forelsket i, og som jeg var så heldig at få af mine forældre. Hertil fik jeg en ring fra hvisk med en lille diamant i midten, hvilket jeg synes giver ringen et ekstra pift, og så fik jeg den smukkeste halskæde fra Stine A. Halskæden har stået på min ønskeliste utrolig længe, og jeg er simpelthen så glad for endelig at eje den.

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosemunde skuldertaske