I år 2017 drømmer jeg om at købe...

Atten år

18aarblog18aarblog1I går blev det min tur til at fylde atten år – selvom jeg langt fra føler mig voksen, så er det stadig en milepæl der er værd at fejre, og det skulle da også lige synke ind hver gang jeg så en besked med teksten: “Tillykke med de 18 år…“, ret underligt at tænke på.
Dagen startede med sang og gaver i sengen, hvor jeg fik den fineste gave af mine forældre (kommer senere på bloggen), og en oplevelse af min lillebror. Herefter spiste vi lækker morgenmad fra bageren, og derefter stod den på et par timers afslapning og derefter lidt shopping med min søde mor, hvor vi fik købt lidt ind til familiefødselsdag og et par ekstra godter. Så var det hjem igen, hvor jeg igen fik slappet lidt af og hygget med min familie. Senere på aftenen tog vi toget til Østerport hvor vi fik gået en lang tur fra stationen til Madklubben Steak. Her fik vi de lækreste retter, og som i kan se på de to ovenstående billeder var der i hvert fald godt med mad haha. Jeg var specielt vild med deres fritter og desserten som bestod af hindbær sorbet og hvid chokolade.
I morgen er det så tid til familiefødselsdag, hvilket nok skal blive en dejlig dag!

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I år 2017 drømmer jeg om at købe...