NEW SUMMER BUYS

ASOS SUMMER OUTFIT

asoswant1Hej søde piger,
ASOS er, som stort set alle ved, mit favorit sted at shoppe – jeg elsker, elsker, elsker ASOS – så er det sagt <3. Derfor har jeg fundet det perfekte sommer outfit, selvfølgelig kun med items som man kan finde på ASOS.
Sommeren nærmer sig meget hurtigt, og jeg har i dag ligget hele dagen udenfor i det gode vejr, og jeg kan godt sige jer, at det er så skønt at kunne se farven begynder at komme!
Nu skal jeg bare slappe helt af, og lade op til i morgen, hvor jeg skal ind og se landsholdskamp med min lillebror.

Top HER // Skirt HER // Sunnies HER // Bag HER // Sliders HER //

English // ASOS is of course my favorite place to shop – I love, love, love ASOS – so it is said <3. Therefore, I have found the perfect summer outfit, of course, only with items that can be found on ASOS.
Summer is approaching very quickly and today I have been tanning all day outside in the amazing weather, and I can tell you that it is so wonderful to see the color starts to come!

XXXXXX

Follow me on Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW SUMMER BUYS