#HOODIE

ANMELDELSE: NIVEA REFRESHING FACIAL CLEANSING WIPES

DSCN2331 DSCN2332 DSCN2335 DSCN2336

Hej læsere <3

Dette indlæg bliver en anmeldelse af mine absolutte ynglings makeup og hud renseservietter, nemlig Nivea Refreshing Facial Cleansing Wipes (wow et langt navn). Nu til anmeldelsen ———->>>>

Hvad er det:

Nivea Refreshing Facial Cleansing Wipes er nogle makeup og hud renseservietter som man bruger stort set hver aften, fordi de fjerner alt din øjen- og ansigtsmakeup.
De indenholder både Vitamin E og Hydra IQ.
Selvfølgelig så bruger jeg dem ikke hvis jeg ikke har makeup på, da jeg så bruger noget andet.
Du tager altså en “serviet” ud og kører den rundt i ansigtet.

Plus og minus:

– De dufter seriøst himmelsk, jeg kan ikke beskrive duften, men tænk på vaskemiddel (altså den gode slags). Det er noget, i den retning de dufter af – hihi <3

– Det koster kun 30 kr på Billigvoks, og kan købes lige her. Så det er altså bare en lækker pris!

– De virker fantastisk, det tager mig måske under 2 minutter at fjerne alt mit makeup. Det tror jeg, at alle piger vil synes er fantastisk, så de ikke skal bruge 10 minutter på at fjerne makeup hver aften – hvem gider overhovedet det?

– Da mine øjne er meget følsomme, så er det virkelig rart, at disse renseservietter er meget gode til følsomme øjne. Det hjælper virkelig, hvis man får lidt af servietten ind i øjene, at der derefter ikke sker noget.

– Der er desværre kun 40 i en pakke, så hvis du har makeup på hver dag, så løber du altså ret hurtigt tør.

– Når man cirka har brugt de der 25-30 stk. så begynder plastikken der dækker renseservietterne altså ikke, at gide lukke mere. Så det er altså virkelig irriterende når man står der og ens pakke ikke gider lukke. Btw. hvis man ikke lukker plastikken helt over, så vil de blive tørre og miste deres renseeffekt – haha, det lyder underligt…. ;)))

Min mening om produktet:

Som i nok kunne regne lidt ud ved plus og minus, så er jeg helt vildt med disse renseservietter. Jeg har aldrig prøvet noget der virker så godt på min hud og fjerner min makeup så hurtigt (uanset hvor meget jeg har på), så det er bare helt vildt lækkert.
De gør min hud meget lækker og blød bagefter <3 Jeg har før prøvet andre rense midler og servietter, hvor mine øjne blev helt røde og irriteret, og det kan jeg med 100% ærlighed sige, at det gør de her godt nok ikke (!!!).

Håber i kunne lide sådan en slags anmeldelse, da jeg elsker at anmelde ting! Skriv endelig i kommentaren hvad i synes? :)

I dag så er min forkølelse virkelig taget overhånd, så lige nu ligger jeg under min dynen, med hættetrøje, hyggesokker, halstørklæde og sweatpants på – det var altså ikke det jeg regnede med at jeg skulle bruge min uge på :(((

// Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#HOODIE