CHEAP SUNNIES

ALL WHITE AND A LEATHER JACKET

flmsdwHej søde piger,
nu har jeg endelig sommerferie – fik det faktisk i fredags, hvor jeg sluttede af med et 10-tal i samfundsfag, hvilket jeg er utrolig tilfreds med – med sommerferie, så betyder det, at jeg endelig kan fokusere mere på bloggen <3.
Da jeg sluttede af i fredags, så havde min veninde og jeg aftalt, at vi ville tage ud og spise på kinesisk og derefter tage i biografen, men det sidste valgte vi at droppe, og tog i stedet i slikland og så tv hjemme hos mig! – en skøn start på ferien.
Jeg valgte at prøve mig af med en masse hvide items, hvilket jeg endte med at blive ret vild med, synes det ser ret fedt ud og så med en lækker læderjakke ovenover <3 Hvad synes I?

Tee H&M // Pants Vero Moda // Leather Jacket Jofama // Bag Pieces // Shoes Nike Roshe Run // Watch Casio //

English // Now I’m finally on summer vacation – was actually on Friday, where I finished with a 10 for social studies, which I am extremely pleased with – with summer vacation, it means that I can finally focus more on the blog <3.
My friend and I agreed that we would go out and eat some Chinese and then go to the movies, but the last we chose to drop, and instead we bought a lot of candy and watching TV at my house! – a wonderful start for summer.
I chose to try my outfit with a lot of white items, which I ended up being pretty crazy about. I think it looks pretty cool and then with a fab leather jacket over <3 What do you think?

XXXXXX

Follow me on Bloglovin’

2 kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP SUNNIES