Kan man nogensinde få for mange tasker?

8 lækre efterårssweatre

sweatersblog11 Bik Bok – 2 Wood Wood – 3 Samsøe & Samsøe – 4 Roberto Collina – 5 Ganni – 6 Second Female – 7 Filippa K – 8 Hugo Boss

Nu hvor efteråret endelig kan ses i Danmark, er det tid til mine absolut yndlings efterårs/vinter items, sweatre, trøjer, turtlenecks og pullovers. Disse items bliver selvfølgelig endnu flottere, hvis de er i en fin lys nuance eller striber. Derfor har jeg fundet 8 strik som jeg gerne ville have hængende i min garderobe. Især nummer 1 (også i denne farve), 4 og 6 måtte godt komme hjem til mig!!!
Denne weekend har været en ret sløv en af slagsen, i går formiddag var jeg til 18-års brunch hos en af mine skønne veninder, hvor jeg senere på aftenen skulle have været til et par fester, men desværre følte mig syg, og derfor blev hjemme i sengen, med te og Netflix. I dag har jeg ryddet op i min garderobe, hvor sommertøjet er blevet lagt væk, og efterår/vintertøjet er kommet frem.

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man nogensinde få for mange tasker?