Street style inspiration / Fashion Week

8 efterårs-sneakers

UntitledLigesom man skal finde sig en ny jakke til efteråret, så skal man selvfølgelig også købe sig et par nye sneakers (det er vel kun efterår en gang om året;)). Jeg har selv et par Nike sneakers, som er blevet godt brugt hen over sommeren, og jeg skal derfor snart finde mig et alternativ, så de samme sko ikke bliver gået i hver dag. Derfor tog jeg naturligvis på en Google søgning, og fandt hurtigt shoechapters hjemmeside, hvor jeg kiggede på sko, under ‘Sneakers til damer‘ afdelingen. Der var alt for mange skønne sneakers at vælge imellem, men jeg fik det alligvel ned på 8 sneakers som jeg ikke kunne stå for. Blandt disse 8 er nummer 1, 4 og 6 nogle klare favoritter. Jeg har kigget på et par Adidas sneakers som minder meget om nummer 6 (sjovt nok også fra Adidas), hvilket bare gjorde mig endnu mere i tvivl, da de minder så meget om hinanden, og nærmest er lige flotte at se på.
Det gode ved stort set alle de ovenstående sko er, at de passer til alle outfits, og hvis ikke man vælger at køre “all black everything” så vil nummer 2 især pifte dit outfit op. Den røde farve er desuden en farve der aldrig går af mode, så selvom det måske ikke er en standard sneakers farve, så vil skoene kunne bruges i mange år.

1/Adidas2/New Balance3/Converse4/Puma5/Adidas6/Adidas7/Adidas 8/Adidas

Dette indlæg er lavet i samarbejde med shoechapter.com, men alle holdninger er 100% mine egne.

XXXXXX

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Street style inspiration / Fashion Week