TODAYS OUTFIT

DSCN0029DSCN0035

 

Meget stejl bakke – haha :))

DSCN0039DSCN0046DSCN0045DSCN0048DSCN0049

Som sagt var jeg ude og gå med mine forældre i dag. Vi var ude ved en bakke der hedder Esterhøj (tæt ved en by der hedder Høve), det var virkelig smukt og man kunne virkelig se rigtig meget deroppe fra. Når man er inde fra byen af, så synes jeg at sådan nogle ture, hvor man får set Danmarks natur, er rigtig dejlige.

Efter vi havde været derude tog vi hjem til min moster i hendes kolonihave, hun har virkelig den skønneste kolonihave, der er både hindbær, jordbær, kartofler, rabarber, jeg tror faktisk også hun har tomater og nogle andre jeg ikke kan huske. Plus hun har nogle af de smukkeste blomster – der vil komme et indlæg, hvor i kan se dem! :)

Nu tror jeg lige jeg vil lave det næste indlæg, hvor i kan se blomsterne og så vil jeg se lidt Teen Wolf og så vil jeg gå i seng – er virkelig træt, efter en lang dag!

Ps. lagde i på Sjælland mærke til vejret i dag, wooooww siger jeg bare, det var varmt der hvor jeg var:/ Man kunne virkelig mærke at det er sommerferie – dejligt.

XOXO Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAYS OUTFIT