GERMANY | OUTFIT 1

07 NATURAL BEAUTY

12Denne læbestift købte jeg da vi på vej hjem fra Hansa Park resortet, kørte forbi Flensborg, hvor vi gik en tur ned ad deres shoppegade (ala Strøget). Her var jeg inde i en kæmpe skønhedsbutik, lidt ligesom Matas. Jeg skulle egentlig kun have to concealere, som man ikke kan få her i DK, men jeg endte både med denne læbestift og en concealer børste – typisk ;)
Jeg havde ikke de store forventninger til denne læbestift, da den var billig og jeg i forvejen ikke kendte det mærke som den er fra – men her blev jeg positivt overrasket. Læbestiften er let af lægge, der utrolig flot og naturlig ud og så er farven altså utrolig skøn <3. Desværre så kan jeg ikke huske hvilket mærke den er fra ;/

English // I was inside a giant beauty shop, a bit like Matas. I had no expectations for this lipstick because it was cheap and I didn’t know the brand it was from – but here I was pleasantly surprised. The lipstick is easy to put on, it’s incredibly beautiful, natural and the color is so incredibly beautiful <3 Unfortunately I can not remember which brand it is from ;/

XXXXXX

Follow me on Bloglovin’

2 kommentarer

 • Den er fra Essence. Husker du butikken du købte den i? Rossmann, Dougless eller noget helt tredje? Var selv afsted i… sidste uge? og skal nok afsted igen i denne (eller nærmere næste :joy: ) men det er kun i Citty, hvor de har Dougless, men husker ikke om de førte Essence.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Bernholm

   Tusind tusind tak for det! Havde seriøst ingen ide om hvor den var fra – jeg var i Rossmann:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GERMANY | OUTFIT 1